Picking

Picking is een methode die als best te beschrijven is als het ‘schadevrij sloten openen zonder sleutel’. De methode eist pickingveel geduld en concentratie maar wordt helaas nog vaak gebruikt voor criminele doeleinden.

De methode
Picking wordt gedaan met speciale ‘lock picks’, professionele of zelfgemaakte gereedschappen waarmee de inbreker schadevrij sloten kan openen. Zie afbeelding. Deze methode vereist naast geduld en concentratie veel kennis.

Onze oplossingen
Wij kunnen voor u een veilige cilinder monteren. Het beslag beschermt de cilinder zodat picking praktisch onmogelijk is. Enkele oplossingen:

 

 

3KS-plus Cilinder normering SKG ***3KS plus cilinder

De innovatieve technologieen van de 3KS plus-cilinder beschermt tegen onder andere kerntrekken, maar ook picking, uitboren en slagsleutel. De hardstalen controlebalken en het modulaire systeem (SYMO) zorgen voor

Prijs indicatie van een standaard 3KS plus-cilinder is €128,70 exclusief sleutelseen  hoge beveiliging tegen manipulatiepogingen met behulp van trekken of geweld.

 

EPS Cilinder normering SKG *** EPS cilinder

De EPS cilinder beschermd tegen picking en aftasten, slagsleutels  en is beveiligd tegen uitboren. De EPS cilinder heeft een beperkte beveiliging tegen kerntrekken. Wij adviseren dan ook de EPS cilinder te combineren met veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging.

Prijs indicatie van een standaard EPS cilinder is €76,40 exclusief sleutels.
Prijs indicatie van veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging: vanaf  €58,45.

Wilt u meer informatie over de inbraakmethode kerntrekken? Of wilt u meer weten over inbraakpreventie, het (laten) beveiligen van uw woning of het Politie Keurmerk Veilig wonen? Vul dan ons contactformulier in, dan neemt onze beveiligingsspecialist contact met u op.

Neem contact met mij op