Klopsleutel / slagsleutel

Deze techniek is voor inbrekers erg gemakkelijk en levert amper tot geen braakschade op. De inbreker koopt de klop,- of slagsleutel gemakkelijk via internet en kan met een kleine tik uw slot openen.

De methode
Bij deze methode gebruikt de inbreker een zogenaamde klop,- of slagsleutel. Dit is een universele sleutel welke met  enkele tikken met een hamer uw slot kunt openen. Deze methode laat bijna geen sporten achter waardoor uw verzekering vaak niet uitbetaald.

Onze oplossingen
Wij kunnen voor u een veilige cilinder monteren. Onze oplossingen:

3KS-plus Cilinder normering SKG ***EPS cilinder

De innovatieve technologieen van de 3KS plus-cilinder beschermt tegen onder andere kerntrekken, maar ook picking, uitboren en slagsleutel. De hardstalen controlebalken en het modulaire systeem (SYMO) zorgen voor een  hoge beveiliging tegen manipulatiepogingen met behulp van trekken of geweld.

Prijs indicatie van een standaard 3KS plus-cilinder is €128,70 exclusief sleutels

 

EPS Cilinder normering SKG ***
De EPS cilinder beschermd tegen picking en aftasten, slagsleutels  en is3KS plus cilinder beveiligd tegen uitboren.

De EPS cilinder heeft een beperkte beveiliging tegen kerntrekken. Wij adviseren dan ook de EPS cilinder te combineren met veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging.

Prijs indicatie van een standaard EPS cilinder is €76,40 exclusief sleutels.

Prijs indicatie van veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging: vanaf  €58,45.

 

Wilt u meer informatie over de inbraakmethode kerntrekken? Of wilt u meer weten over inbraakpreventie, het (laten) beveiligen van uw woning of het Politie Keurmerk Veilig wonen? Vul dan ons contactformulier in, dan neemt onze beveiligingsspecialist contact met u op.

Neem contact met mij op