Kerntrekken

Kerntrekken is een inbraakmethode die helaas steeds vaker voorkomt. Inbrekers maken bij het kerntrekken gebruik van zelfgemaakt of professioneel gereedschap waarmee zij gemakkelijk in uw woning kunnen inbreken.

De methode20100517 forensisch assistenten als inbreker slooppanden
Bij kerntrekken draait de inbreker een schroef in het sleutelgat. Over de kop van de schroef wordt een trekker geplaatst en binnen 30 seconden breekt de cilinder door de toenemende trekkracht en kan de inbreker de deur geruisloos openen.

Onze oplossingen
Wij kunnen voor u een veilige cilinder of speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging monteren. Het beslag beschermt de cilinder zodat kerntrekken praktisch onmogelijk is. Onze oplossingen:

3KS-plus Cilinder normering SKG ***EPS cilinder
De innovatieve technologieen van de 3KS plus-cilinder beschermt tegen onder andere kerntrekken, maar ook picking, uitboren en slagsleutel. De hardstalen controlebalken en het modulaire systeem (SYMO) zorgen voor een  hoge beveiliging tegen manipulatiepogingen met behulp van trekken of geweld.

Prijs indicatie van een standaard 3KS plus-cilinder is €128,70 exclusief sleutels

3KS plus cilinder

EPS Cilinder normering SKG ***
De EPS cilinder beschermd tegen picking en aftasten, slagsleutels  en is beveiligd tegen uitboren. De EPS cilinder heeft een beperkte beveiliging tegen kerntrekken. Wij adviseren dan ook de EPS cilinder te combineren met veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging.

Prijs indicatie van een standaard EPS cilinder is €76,40 exclusief sleutels.
Prijs indicatie van veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging: vanaf  €58,45.

Wilt u meer informatie over de inbraakmethode kerntrekken? Of wilt u meer weten over inbraakpreventie, het (laten) beveiligen van uw woning of het Politie Keurmerk Veilig wonen? Vul dan ons contactformulier in, dan neemt onze beveiligingsspecialist contact met u op.

Neem contact met mij op