Gaatjes boren

Gaatjes boren is nog steeds een klassieke inbraakmethode die vaak voor komt. Goed SKG-veiligheidsbeslag kan deze methode praktisch onmogelijk maken.

De methode
De inbreker boort een gat door een deur of raam. Door dit gat steekt men bijvoorbeeld een schroevendraaier om de deur of raam te ontgrendelen. De inbreker kan ook gebruik maken van speciaal geprepareerd gereedschap waardoor de sleutel omgedraaid kan worden. De methode levert gemiddelde braakschade op.

Onze oplossingen
Wij kunnen voor u een veilige cilinder  monteren. Het beslag beschermt de cilinder zodat kerntrekken praktisch onmogelijk is. Onze oplossingen:

3KS-plus Cilinder normering SKG ***EPS cilinder
De innovatieve technologieen van de 3KS plus-cilinder beschermt tegen onder andere kerntrekken, maar ook picking, uitboren en slagsleutel. De hardstalen controlebalken en het modulaire systeem (SYMO) zorgen voor een  hoge beveiliging tegen manipulatiepogingen met behulp van trekken of geweld.

Prijs indicatie van een standaard 3KS plus-cilinder is €128,70 exclusief sleutels

3KS plus cilinder

EPS Cilinder normering SKG ***
De EPS cilinder beschermd tegen picking en aftasten, slagsleutels  en is beveiligd tegen uitboren. De EPS cilinder heeft een beperkte beveiliging tegen kerntrekken. Wij adviseren dan ook de EPS cilinder te combineren met veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging.

Prijs indicatie van een standaard EPS cilinder is €76,40 exclusief sleutels.
Prijs indicatie van veiligheidsbeslag met uittrekbeveiliging: vanaf  €58,45.

Wilt u meer informatie over de inbraakmethode gaatjes boren? Of wilt u meer weten over inbraakpreventie, het (laten) beveiligen van uw woning of het Politie Keurmerk Veilig wonen? Vul dan ons contactformulier in, dan neemt onze beveiligingsspecialist contact met u op.

Neem contact met mij op