EXTRA SERVICES

Naast het grote aantal producten hebben wij ook een aantal diensten, die wij voor onze klanten kunnen verzorgen.

Monteren en plaatsen
Ter beveiliging van uw woning kunt u bij ons veel hang- en sluitwerk kopen. Indien u dit wenst kan dit door onze montagedienst bij u gemonteerd worden. Eventueel volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen® inclusief certificaat. Tevens kunnen aangeschafte horren en kastsystemen bij u gemonteerd en geplaatst worden door onze montagedienst.

 

Zaagservice
Indien u bij ons hout- of plaatmaterialen koopt, kunnen wij deze tevens voor u op de gewenste maat zagen. Voor grote platen hout beschikken wij over een platenzaagmachine. Dat scheelt u een hoop werk!

Slijpservice
Bij iedere klus is goed scherp gereedschap belangrijk voor een mooi resultaat. Wij verzorgen uw slijpwerk graag voor u.

Opmeetservice
Indien u bij ons een kast of kastsysteem aanschaft is het belangrijk dat de gehanteerde maten juist zijn. Nadat we samen met u het ontwerp van de kast hebben uitgewerkt, komt een van onze deskundigen bij u thuis de exacte maten opnemen.

Reparatieservice
Machines gaan helaas soms stuk. Uiteraard is het belangrijk dat deze, i.v.m. veiligheid en ter behoud van levensduur, vakkundig worden gerepareerd. Wij verzorgen dit graag voor u.

Advies en info
Onze medewerkers zijn vakmensen met kennis van zaken en ervaring. Graag voorzien ze u van adviezen en handige tips.

Sleutelservice
Klaar terwijl u wacht! Van de meeste sleutels kunnen wij een extra setje bijmaken terwijl u wacht. Tevens verzorgen wij het dupliceren van sleutels op certificaat (u dient het certificaat te overleggen).

Verfmengen
Naast de vele standaardkleuren in ons assortiment kunnen wij met onze mengcomputer nog vele honderden andere kleuren voor u mengen.

Naamplaten
Een mooie naamplaat voor bij uw huisdeur of bedrijf? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie aan naamplaten. En wij zorgen voor het graveren en een mooi eindresultaat!