Deuren kopen doet u bij Klarenbeek Amsterdam

Heeft u een klassieke of moderne inrichting? Wilt u een deur met glas of juist een dichte deur? Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte deur voor uw interieur. In onze winkel is een stuk van de showroom ingericht om u een impressie te geven van de verschillende deuren die wij kunnen leveren.

U kunt bij ons terecht voor zover binnendeuren als buitendeuren, in modern, klassiek, nostalgisch of tijdloos. Wij kunnen het gehele assortiment van Northgo en Austria op maat voor u leveren. Tevens bent u bent Klarenbeek ook aan het juiste adres voor uw hang- en sluitwerk en een groot assortiment deurbeslag, zo kunt u zelf uw perfecte deur samenstellen. Onze installateurs kunnen alles geheel op professionele wijze bij u opmeten, installeren en afhangen; zo heeft u te maken met één partij en één aanspreekpunt, wel zo handig! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw deuren zelf te monteren.

Klarenbeek kan dankzij de samenwerking met Austria en Norhtgo een zeer breed assortiment leveren. U kunt kiezen uit opdekdeuren of een stompe deur. Alles is mogelijk! U bent van harte uitgenodigd in onze showroom om uw ideeën te bespreken.

Selecteer hieronder of u ons assortiment binnendeuren of buitendeuren wilt bekijken.

EntryLine_Orlando_2xx                      Colour_Lux_Plus_Rouen_3xxx

 

Mocht u vragen hebben over ons assortiment of over het bestellen van een deur, kunt u contact met ons opnemen via telefoon 020-6444036 of e-mailen naar info@klarenbeek.eu. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naam (Verplicht)

E-mail (Verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht