IJzerwaren

bevestiging3
bevestiging2
bevestiging1

IJzerwaren Amsterdam

Op zoek naar ijzerwaren? Dan bent u bij Klarenbeek Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ijzerwaren.

Bevestigingsmaterialen

Voor elke bevestigingsklus vindt u bij ons het juiste materiaal. Schroeven, bouten , haken dragers, rails, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. En natuurlijk denken onze gekwalificeerde medewerkers met u mee!

Hang- en sluitwerk

U vindt bij ons een groot assortiment aan hang- en sluitwerk, zoals sloten, drangers, vloerveren, raamveren en scharnieren van onder meer de merken AXA, Nemef, EVVA, Lips en DOM.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van zowel geautomatiseerde als mechanische sluitsystemen. Zowel kleine systemen van een enkele cilinder als grote projecten tot wel 100.000 cilinders of geheel geautomatiseerde toegangscontrole. Ook combinaties van mechanische en geautomatiseerde toegang binnen één systeem is mogelijk. Een voorbeeld van een groot project sluitsystemen is de Vrije Universiteit te Amsterdam. Maar ook een veilig sluitsysteem voor uw woning of kantoor is bij ons in goede handen.

We beschikken bij Klarenbeek over uitgebreide kennis met betrekking tot drangers en vloerveren. Ook voor de oudere types hebben wij nog tal van oplossingen. Heeft u een uitdaging op één van uw projecten? Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u verder helpen!

Sierbeslag

Op de 1e verdieping van ons pand hebben wij een mooie showroom met vele soorten en merken sierbeslag en veiligheidsbeslag. U heeft de keuze uit een keur aan materialen: RVS, chroom, aluminium, messing in allerlei uitvoeringen, mat nikkel, kunststof. Bij ons vindt u sierbeslag dat uw huis of bedrijf net dat beetje extra geeft!

Kluizen

U zoekt een veilige bewaarplaats voor uw waardevolle spullen en documenten? Wij bieden u een ruime keuze aan brandkasten, meubelkluizen, inwerpkluizen, documentenkasten maar ook geldkisten en sleutelkasten.