Bouwlasers

AutoCross-Laser 2c-kruislijnlaser
EvolutionCross-kruislijnlaser 2

Bouwlasers

De hedendaagse klusser kan bijna niet meer zonder lasergereedschap. Bouwlasers en andere laserapparatuur zorgen er voor dat je als klusser vlotter en secuurder dan ooit tevoren kan werken. Bij Klarenbeek Amsterdam vindt u een ruim assortiment lasergereedschap, voor zowel de professional als serieuze doe-het-zelver.

Lasertechnologie wordt in de bouw voor meerdere zaken gebruikt zoals het meten, uitlijnen en nivelleren van projecten. Bij Klarenbeek hebben we een ruim assortiment bouwlasers en accessoires op voorraad. We zijn officieel dealer van Laserliner en kunnen het complete Laserliner assortiment leveren. In ons bouwlaser assortiment vindt u onder andere:

  • Laserafstandmeters
  • Kruislijnlasers
  • Roterende lasers
  • Laserwaterpassen
  • Laserthermometers
  • Statieven

Verder leveren wij ook alle andere producten van Laserliner waaronder multimeters, spanningzoekers, endoscopen, vochtmeters, leidingzoekers en meer! Alle producten zijn hoogwaardig en innovatief te noemen en kunnen u in uw werk veel tijd (en dus geld) besparen. Wij geloven dat men altijd moet blijven innoveren om de concurrentie voor te blijven. Met laserapparatuur kunt u veel efficiënter werken, waardoor u de kosten al snel terugverdiend.

Wilt u op uw gemak ons assortiment bekijken? Dat kan via onze thema website: www.laseronlineshop.nl. U kunt hier terecht voor ons gehele assortiment. Tevens staat er op de website handige informatie over hoe en waarvoor u de producten kunt gebruiken.